Čapljina

Balon - dvorana

balon
Frano Matić
12.01.2012.
u 10:03

Cijeli projekt je “težak” više od milijun maraka, a glavni financijer je Općina Čapljina

Prvi dani nove 2012.godine u Čapljini su u znaku radova na podizanju multifunkcionalne - balon - sportske dvorane a što je prvi objekt takve vrste u cijeloj BIH pa i šire (ista takva dvorana nalazi se u Ljubljani). Na gradilištu te, za ove prostore izuzetno atraktivne dvorane, jučer je bilo dosta živo a svoj su posao odrađivali djelatnici Elektro Čapljina i Komunalno Čapljina. Posebno su u poslu bili ovlašteni serviseri i monteri koji su pregledavali i za instaliranje pripremali pristiglu opremu vezanu za balon-dvoranu, te je počelo podizanje dvorane.

Djelatnici Komunalnog Čapljina odrađivali su završne radove na vodovodno i kanalizacionim sustavima na ulazu u balon dvoranu a njihove kolege iz Elektro Čapljine pregledavali su i spajali elektro instalacije na stupovima javne rasvjete, također, na ulazu u balon-dvoranu. Za danas(srijeda) je predviđeno razvijanje tzv.membrane i prvo podizanje nakon čega će se već nazirati obrisi buduće balon sportske dvorane koja već mjesecima,i prije njezina podizanja, u Čapljini izaziva dosta pozornosti i komentara.

Prema prvim procjenama radovi na podizanju multifunkcionalne balon sportske dvorane u Čapljini trebali bi biti okončani za nekih 15-dana, naravno ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija oko vremenskih prilika. To znači da će Čapljina do kraja siječnja dobiti jedno novo i posve velebno sportsko zdanje koje se naslanja na, također, novoizgrađeni sportski centar sa novom tribinom. Baš je na tom novom sportskom centru u Čapljini ljetos odigrana i završnica malonogometne Lige Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?