VL U MADRIDU

Balić zabio tri gola, Atlético zaostaje za Barcelonom

Ivano Balić
Miho Dobrašin
03.02.2013.
u 11:25

Atlético Madrid poražen je s 31:30 na gostovanju kod Naturhouse La Rioje te sada u španjolskom prvenstvu zaostaje pet bodova za vodećom Barcelonom.

Ivano Balić postigao je 3 pogotka za Atlético, a Jakov Gojun je zbog urinarne infekcije ostao u Splitu nakon završetka svjetskog prvenstva u Španjolskoj.

Klub iz Madrida nadao se pobjedi u prvoj utakmici drugog dijela sezone, no 20 sekundi prije kraja La Rioja je postigla pobjedonosni gol. Nekadašnji igrač Zagreba, Makedonac Kiril Lazarov, uputio je udarac u posljednjim sekundama, međutim nije pogodio za izjednačenje.

On i švedsko lijevo krilo Kallman postigli su po 6 golova.

La Rioju je sa 7 golova predvodio ruski srednji vanjski Alexandre Tioumentsev. Klub sa sjevera Španjolske sada se nalazi na trećem mjestu prvenstva.

Istovremeno, još uvijek neporažena Barcelona na gostovanju je pobijedila osmoplasiranu Helvetiu sa 39:19 te tako povećala razliku pred Atléticom.

Klub iz Madrida ove godine je doveo nekoliko novih igrača, uključujući Balića i Gojuna, te najavio prekid dominacije Barcelone.

- Još uvijek se uigravamo budući da imamo puno novih igrač - rekao je Večernjem listu, Jonas Kallman, koji je od ozljeđenog vratara Hombradosa preuzeo kapetansku vrpcu.

- Prvenstvo još uvijek nije gotovo, borit ćemo se za naslov - rekao je taj Šveđanin kojemu je ovo deseta sezona u klubu.

Osim Gojuna, u Atléticu igraju još tri osvajača medalje sa svjetskog prvenstva. Španjolski pivot Aginagalde i srednji vanjski Cañellas te danski lijevi vanjski Markussen.

Barcelona ima 32 boda, Atlético Madrid 28, Naturhouse La Rioja 21, Ademar León 19...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?