TJEDNA PONUDA POSLOVA U BIH I HRVATSKOJ

Traže se prodavači, operateri u call centru...

08.05.2024.
u 10:46

TJEDNA PONUDA POSLOVA U BIH 

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr. - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži Brand ambasadore (m/ž) za rad na terenu u Sarajevu, Palama, Visokom, Travniku, Konjicu, Mostaru i Trebinju za kompaniju iNovine, vodeći maloprodajni lanac kioska u BiH. Traže se komunikativni kandidati orijentirani ka rezultatima i spremni za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Nova Dental Clinic traži Stomatološku sestru za rad u Sarajevu. Posao uključuje prijem pacijenata, zakazivanje termina, vođenje medicinske dokumentacije, sterilizaciju instrumenata te asistiranje stomatologu. Tražimo kandidate s odgovarajućom stručnom spremom, položenim stručnim ispitom i poželjnim radnim iskustvom. Poznavanje engleskog jezika i rada na računalu također je potrebno. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Portal E-sports Centar traži Radnika u Gaming centru (m/ž) za rad u Mostaru. Posao uključuje rad na blagajni, interakciju s korisnicima, timski rad te samostalno obavljanje raznih zadataka. Poželjno je radno iskustvo i poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Moderato AG d.o.o. traži Operatere u call centru (m/ž) za rad u Mostaru. Posao obuhvaća odgovaranje na upite korisnika, preuzimanje narudžbi, vođenje dokumentacije i konstantno učenje o proizvodima i uslugama. Traži se VSS, VŠS ili SSS stručna sprema, uz izražene prodajne i komunikacijske vještine te želju za radom u timu. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

ToRo d.o.o. traži Tajnicu za rad u Mostaru. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove, vođenje poslovne dokumentacije, pripremu ponuda i ugovora te koordinaciju poslovnih aktivnosti. Tražimo osobu s minimalno godinu dana radnog iskustva, višom ili visokom stručnom spremom pravnog ili ekonomskog smjera te poznavanjem rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

 

TJEDNA PONUDA POSLOVA U HRVATSKOJ  

 

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr. - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

 

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, popusta za zaposlenike, redovitu plaću s uvećanom satnicom za rad nedjeljom, blagdanom ili prekovremenim radom te dodatke na plaću poput trinaeste plaće, božićnice, premije za ostvarene rezultate te naknadu za topli obrok i troškove prijevoza. Također nudimo obuku, stručno uhodavanje u posao i povremene edukacije u ugodnoj radnoj okolini. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

 

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

 

Röfix d.o.o. traži Radnike/Operatere na liniji za proizvodnju žbuke (m/ž) za rad u Pojatnu i Siveriću. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca, stabilan posao u internacionalnoj kompaniji, strukturirano uvođenje u posao, konkurentna primanja, naknadu za prijevoz i topli obrok te razne dodatne naknade. Prijavite se putem linka do 14.5.2024.

 

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

 

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

 

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Traže se osobe s SSS ili KV (IV/III) obrazovanjem, poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, te s iskustvom u proizvodnoj djelatnosti. Prijavite se putem linka do 11.5.2024.

 

Grosbasket d.o.o. traži Prodavača / Sales Assistant (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se radni odnos na određeno s mogućnošću produženja, rad u smjenama, stimulativna primanja, mogućnost razvoja karijere te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

 

 

GRAWE Hrvatska d.d. traži Voditelja prodajnog tima (m/ž) za rad u Zadru, Zaprešiću i Splitu. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, iskustvo u razvoju i vođenju timova, iskustvo u prodaji i radu sa strankama (poželjno), poznavanje rada s MS Office alatima, osnovno znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

 

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

 

Austrijsko Veleposlanstvo - Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

 

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije