Neizmjerna tuga i bol za izgubljenim mladim životom

Rudnik ugljena Kreka izjavio sućut obitelji, prijateljima i rudarima

08.05.2024.
u 18:29

Rudnik ugljena Kreka d. o. o. Tuzla iskazuje neizmjernu tugu i bol za izgubljenim mladim životom komorata Asima Šehanovića koji je u utorak pronađen u jami, a obitelji, prijateljima i rudarima izjavljuje najiskreniju sućut. Iz RU Kreka podsjećaju da je odmah po pronalasku komorata obaviještena Hitna pomoć Doma zdravlja Tuzla i Policijska uprava Zapad te je pronađeni prvi kopač Asim Šehanović iznesen iz jame u 21.30.

- Nažalost, liječnik Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla - liječnik mrtvozornik po pregledu unesrećenog radnika konstatirao je smrt u 21.40. Uz veliki ponos što je bio nezamjenjiv dio našeg kolektiva, našeg komorata Asima Šehanovića pozdravljamo posljednjim rudarskim: “Sretno!” - navodi se u priopćenju RU “Kreka”.

Spasilačka akcija u Rudniku lignita u Mramoru kod Tuzle, nažalost, okončana je tragično. Nekoliko spasilačkih timova neprekidno je proteklih dana radilo na uklanjanju nanosa zemlje i ugljena, koji su zatrpali dio jame rudnika mramora kako bi došlo do svog kolege koji je u petak ujutro ostao zatrpan na dubini od 170 metara. I unatoč svim nadanjima, akcija je završila tragičnim ishodom s obzirom na to da su spasioci u jamskoj prostoriji nakon uklanjanja nanosa pronašli beživotno tijelo kolege Asima Šehanovića, inače prvog kopača.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije