pomaže

Pritisnite ovu točku na nozi i iznenadit ćete se rezultatom...

tocka
Dreamstime
27.03.2017.
u 09:55

Kinezi već stoljećima koriste akupunkturu u svakodnevnom liječenju različitih tegoba. Vrlo dobro znaju da se pritiskom na određene točke na tijelu mogu riješiti mnogih zdravstvenih problema, uključujući i nesanicu. Nemogućnost usnivanja je velik problem svima koji od njega pate jer radi toga ne mogu funkcionirati ni u jednom segmentu svog života. Pate im međuljudski odnosi, ali i poslovni i vlastiti. Mozak ako nije odmoran nije u stanju izvršavati mnogobrojne funkcije, uključujući i one najjednostavnije.

Želite li spavati bolje, stisnite ovu točku na nozi - smještena je na mesnatom dijelu stopala između velikog i drugog prsta, ali ispod. Ta točka zove se LV3 i potrebno ju je držati 4-5 sekundi. Ta točka ujedno se smatra mjestom koje rješava i mnoge druge probleme, poput probavnih poteškoća, PMS-a, glavobolje, vrtoglavice i problema s očima, piše Modern Reflexology.

Osim točke LV3, postoji i P6 i K1 koje također pomažu u liječenju nesanice. Točka P6 udaljena je tri prsta od ručnog zgloba između tetiva. Preporučuje se držati tu točku prstom pet minuta na dan i pustiti, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije