Budimpešta

Osmanović na Konferenciji ministara nadležnih za oblast sporta Vijeća Europe

Adil Osmanović
28.11.2016.
u 21:30

Ministar civilnih poslova Bosne i Hercegovine Adil Osmanović sudjeluje na 14. konferenciji ministara nadležnih za oblast sporta Vijeća Europe, koja se održava u Budimpešti.

Europski prošireni parcijalni sporazum o sportu (EPAS) i Ministarstvo ljudskih resura Mađarske domaćini su ovogodišnje Konferencije minstara sporta, na kojoj će se naglasak staviti na dva ključna problema trenutno u ovoj oblasti, a to su etička pitanja u sportu - borba protiv dopinga i namještanja utakmica, priopćeno je iz ureda ministra Osmanovića. 

- Članice EPAS-a koje su usuglasile tekst, pristupit će ratificiranju Konvencije Vijeća Europe o manipulaciji na sportskim natjecanjima. Bosna i Hercegovina će u skladu sa svojim ustavnim nadležnostima u narednom razdoblju poduzeti korake kako bi i ona bila potpisnica ove vrlo važne konvenvcije u oblasti sporta - pojašnjava Osmanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije