Zvizdić:

Nisam tražio od uhićenog Džananovića da bilo koga zaposli u Elektroprivredu

Denis Zvizdić
29.08.2016.
u 19:32

Nakon što je objavljena vijest da su članovi SDA, generalni tajnik te stranke Amir Zukić i predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić zamolili Eseda Džananovića, uhićenog u akciji "Bosna", da u Elektroprivredi BiH zaposli izvjesnog Ismeta Keserovića, oglasio se i Zvizdić, koji je te navode demantirao.

"Demantiram vijest da sam od Eseda Džananovića tražio da zaposli izvjesnog Ismeta Keserovića. Ne znam o kojoj se osobi radi, nikada u životu nisam upoznao osobu sa tim imenom i ne razumijem razloge zbog kojih me bilo tko dovodi u vezu sa molbom za zapošljavanje osobe koju uopće ne poznajem", istakao je Zvizdić u svom demantu.

Podsjećamo, odvjetnik Eseda Džananovića, izvršnog direktora za distribuciju Elektroprivrede Bosne i Hercegovine Ifet Feraget za Klix.ba je kazao da njegov klijent nema nikakve veze s ostalim uhićenim u akcija "Bosna" te da nije nikoga zapošljavao za novac.

Ipak, istakao je kako je njegov klijent zamoljen da zaposli Ismeta Keserovića, a da su ga zamolili upravo Zvizdić i Zukić.

Prema njegovim riječima, Džananović je kod podređenog direktora Ediseja Sjerotanovića intervenirao u Zenici, odnosno molio ga da zaposli Keserovića jer su i on i njegova obitelj siromašni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije