Muhamed Rakovac, biološki otac Mahira Rakovca, prvi put javno progovorio i uzburkao javnost

Muhamed: Alisa i Dubravko kazali neke stvari da zaštite sebe

mahir
18.01.2016.
u 06:30

Mahir je bio dječak za poželjeti, omiljen u društvu, a imao ga je i u Tuzli. U Sarajevu ne znam što se događalo s obzirom da mu od dječaka, njegovih vršnjaka, nitko nije došao na pogreb

Nakon smrti Mahira Rakovca (14) pojavile su se informacije kako je bio izložen vršnjačkom nasilju te da ga je nekolilo dječaka iz škole koju je pohađao fizičko zlostavljalo i maltretiralo, piše Večernji list BiH. Nakon izjava njegove majke Alise Mahmutović i očuha Dubravka Lovrenovića, u subotu je prvi put javno govorio i njegov biološki otac, Muhamed Rakovac, koji inače živi u Tuzli i kojeg je Mahir redovito posjećivao. Gostujući u Centralnom dnevniku FACE TV, on je iskazao drukčije mišljenje od Alisinog i Dubravkovog, te kazao kako ne vjeruje da je Mahir bio fizički zlostavljan i maltretiran. “Moj Mahir je bio dječak za poželjeti, omiljen u društvu, a imao ga je i u Tuzli. U Sarajevu ne znam što se događalo s obzirom da mu od dječaka, njegovih vršnjaka, nitko nije došao na pogreb. Ne znam uopće je li izlazio vani. Mahir je često dolazio kod mene, čuo sam mnoge priče, a kad tu dođe treća osoba, (misleći na očuha Dubravka), ne bude više isti odnos s djecom. Ja sam čekao zrelije godine, da mu lakše mogu objasniti, da i meni netko treba, kada sam se rastavio od njegove majke”, kazao je Mahirov otac. Mišljenja je da njegova majka Alisa i očuh Dubravko od svega žele napraviti dobar marketing i stvoriti farsu. Ja modrice nikada nisam primjetio, samo sam prilikom same obdukcije tijela vidio modricu ispod Mahirova desnog oka, a mislim da to nije nastalo uslijed pada niti od zlostavljanja u školi - možda je u kući. Vjerujem da su Alisa i Dubravko neke stvari kazali kako bi zaštitili sebe, jer je majka sada skrbnik, a meni mora položiti račune. Mahira sam posljednji put vidio 1. 11. 2015. godine, a u međuvremenu smo se čuli telefonom. Ispričao je također i to da mu je na Mahirovu pogrebu prišao čovjek koji se predstavio kao otac dječaka s kojim se Mahir družio te ga zamolio da dnevnik, koji mu je dao, spusti u grob zajedno s tijelom. “Poslušao sam ga, tako sam uradio, neka Tužiteljstvo radi ekshumaciju ako želi”, rekao je Rakovac. Zaključio je da je sve jedan veliki misterij i tajna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije