Prognoza

Evo kakvo se vrijeme očekuje naredna tri dana

vrijeme
07.12.2015.
u 07:59

U Bosni i Hercegovini jutros je hladno i maglovito uz mraz, međutim očekuje se dugotrajna magla u većini krajeva Bosne. Ponegdje se oko sredine dana i poslijepodne nakratko može sunce ukazati.

Utorak:
U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva Celzijusa.

Srijeda:
U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim i istočnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na planinama i malo snijega. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 3 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva Celzijusa.

Četvrtak:
U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na istoku i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 3, na jugu zemlje od 2 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva Celzijusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije