Prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

vrijeme
12.12.2015.
u 12:24

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano. Po kotlinama središnje i istočne Bosne bit će s maglom i sumaglicom. Krajem dana i u večernjim satima očekuju se naoblačenje sa zapada. Jutarnje temperature od -5 do 1, na jugu od 2 do 5, a dnevne od 8 do 14 stupnjeva.

U BiH u ponedjeljak, 14. prosinca jutro će biti pretežno oblačno. U ostatku dana u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni bit će pretežno oblačno, a u ostalim područjima BiH bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od -5 do 1, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 7 do 13 stupnjeva. 

U BiH u utorak, 15. prosinca bit će pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom. Jutarnje temperature od -5 do 1, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 8 do 14 stupnjeva.

U BiH u srijedu, 16. prosinca bit će pretežno oblačno. Tijekom poslijepodneva doći će do postepenog razvedravanja. Jutarnje temperature od -5 do 0, na jugu od 0 do 3, a dnevne od 7 do 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije