Mel B:

Ja sam jedina iz grupe s kojom se Robbie nije seksao

Mel B
22.11.2016.
u 18:15

Iako nikada ništa nije službeno potvrđeno, svojevrsna je 'javna tajna' da je Robbie Williams (42)  svojedobno spavao sa svih pet članica nekad popularnog girl benda Spice Girls. Ipak, Mel B (41)  se s tim baš i ne bi složila, prenosi 24sata.hr

- On mi se ispričao zbog te cijele priče. Kaže da je spavao sa svim Spajsicama... o tome može samo sanjati - otkrila je pjevačica.

 

Robbie Williams on Loose Women | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELLfoto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

 

Ipak, članica žirija australskog X Factora nije 'obranila' čast svojih bivših kolegica. Nije demantirala da je spavao s ostalim djevojkama, već je samo naglasi kako se ona nikada nije našla u njegovom krevetu.

- Pa on m je prijatelj... Bljak! Čovjek je spavao s mojim prijateljicama - odgovorila je Mel na pitanje bi li ikada spavala s pjevačem.

 

Pixsell | Autor: Pixsellfoto: Pixsell

 

Podsjetimo, nakon što su Victoria Beckham i Mel C odbile sudjelovati u velikoj povratničkoj turneji, na kojoj će bend Spice Girls slaviti 21 godinu karijere, preostala trojka odlučila je nastupati pod imenom GEM. 

Geri HornerEmma Bunton Mel B  nove članice će tražiti u BBC-jevu talent showu, a prvi nastup ih očekuje sljedeće godine u Hyde Parku u Londonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije