Diplomatska turneja

Rodman ponovno u S. Koreji: Idem vidjeti svog frenda maršala

rodman (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.09.2013.
u 07:46

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un veliki je obožavatelj košarke, a tijekom posljednjeg posjeta sprijateljio se s ekscentričnim košarkašem.

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman drugi put će ove godine posjetiti Sjevernu Koreju, javlja Reuters. Danas bi trebao stići u Pyongyang, a tvrdi kako njegov posjet nije povezan s pregovorima oko oslobađanja zatočenog američkog misionara.

Kenneth Bae u zatvoru služi 15-godišnju kaznu zbog pokušaja svrgavanja sjevernokorejske vlade.

 - Ne idem u Sjevernu Koreju kako bi razgovarao o oslobađanju Kennetha Baea. Dolazim zbog još jedne košarkaške diplomatske turneje. Idem posjetiti svog frenda, maršala Kima i pokušati osnovati košarkašku ligu, rekao je Rodman novinarima.

"I'm just trying to go over there to meet my friend Kim, the Marshal," Rodman said. "Try to start a basketball league over there, something like that."

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un veliki je obožavatelj košarke, a tijekom posljednjeg posjeta sprijateljio se s ekscentričnim košarkašem.

>> Dennis Rodman u 'mirovnoj misiji' u Sjevernoj Koreji

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije