DJEČAKova majka

'Zlatane, ne šalji dres. Hajrudin ga neće imati kada nositi'

Zlatan Ibrahimović
PSG tv
04.10.2013.
u 14:11

"Moj Hajrudin neće imati priliku nositi dres i uživati u njemu, neće moj Hajrudin novac, poklone također, a i ostali članovi obitelji", napisala je Hajrudinova majka Amela.

Zlatan Ibrahimović neće posjetiti teško bolesnog dječaka Hajrudina Kamenjaša u Sarajevu nego mu je odlučio poslati dres i poklone. Zlatanovu je odluku komentirala majka dječaka kojem liječnici daju još mjesec dana.

"Molim vas sve redom, jer ovo je moje posljednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, vjerojatno ima veliki razlog, kako god, to treba poštovati.

Ja molim još jednom da, ako netko ima kontakt u svijetu s menadžerom, da mu prenesu, neće moj Hajrudin dres, neće da imati priliku nositi i uživati u njemu, neće moj Hajrudin novac, poklone također, a i ostali članovi obitelji. Ako ne može doći, nećemo ništa drugo, a posebno novac.

Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati.

Nisam uspjela i to je to, boli, boljet će i proći će, nije do mene. Svaki hair vam želim svima", napisala je Hajrudinova majka Amela.

>> Posljednja želja bolesnog dječaka (8) iz BiH je upoznati Zlatana

>> Zlatan Ibrahimović neće posjetiti bolesnog Hajrudina u Sarajevu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?