SAMOUBOJSTVO

Živio tek od 94 KM pa se autom dovezao do vode, zaplivao i nestao

jezero
VL FOTO
11.12.2010.
u 11:57

Nesretni 48-godišnjak se do Buškog jezera dovezao automobilom na most, zaplivao i nestao ispod površine

LIVNO - Sudeći po do sada poznatim podacima, na području Hercegbosanske županije dogodilo se i 13. samoubojstvo u ovoj godini. Nažalost, strahuje se da se posljednji takav tragični slučaj zbio u Buškom jezeru u mjestu Prisoje, u blizini magistralne ceste Livno - Bosansko Grahovo. Riječ je o 48-godišnjaku koji se, nešto prije 13 sati, do Buškog jezera dovezao osobnim automobilom na most, ušao u vodu, zaplivao i nakon par metara nestao ispod površine. Tako su policiji rekli očevici.

- Djelatnici MUP-a HBŽ-a i PU Tomislavgrad organizirali su potragu za nestalim, no tijelo nije pronađeno. Očevidom na licu mjesta policija je došla do određenih saznanja, kazao nam je Ivica Vrdoljak, glasnogovornik MUP-a te dodao kako postoje pretpostavke da je riječ o Muhamedu Čoliću (48) iz Tomislavgrada.

Olujno nevrijeme praćeno krupom, kišom i grmljavinom prije preksinoćnjeg mraka je onemogućilo potragu za tijelom, tako da je ona upriličena jučer uz pomoć ronilaca iz Bihaća, djelatnika postrojbe za potporu MUP-a Unsko-sanske županije. Nakon nekoliko sati zbog lošeg vremena i nedovoljne opremljenosti potraga je prekinuta i nastavit će se najvjerojatnije danas.

- Ako je suditi po riječima očevidaca, vjerojatno se radi o samoubojstvu utapanjem. O motivima koji su 48-godišnjeg Mehmeda Čolića, supruga i oca jednog djeteta, pripadnika inženjerijske postrojbe HVO-a ranjenog u prošlom ratu, nagnali na ovaj čin, može se samo nagađati - kažu poznanici nesretnog čovjeka. Prema neslužbenim informacijama, jedan od njih mogao bi biti i višegodišnja bezuspješna borba za rješenje svoga i statusa svoje obitelji. Također, neslužbeno doznajemo da je Mehmed primao tek 94 marke pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?