DINAMO IŠČEKUJE SUPARNIKA

Ždrijeb pretkola Lige prvaka: Zajec bi izbjegao Želju

Dinamo trening (1)
Goran Jakus/Pixsell
21.06.2010.
u 08:15

Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić na upit o željama u današnjem ždrijebu drugog pretkola Lige prvaka samo se nasmijao.

– Želimo suparnika kojeg ćemo proći. Ma svi su nam opasni, sjetimo se što smo govorili prije Hazara i Pjunika, a sami znate kako je teško bilo – veli Mamić.

– Zapravo ne mogu reći da sve te momčadi koje nam mogu biti suparnici poznajem, to su lige koje se ne prate previše, ali doznat ćemo sve kad budemo znali suparnika. Ne bih želio sarajevski Željezničar, nikad nam s njima nije bilo dobro – prisjetio se svojih igračkih dana Zajec i dodao:

– Vidjeli smo ovdje Koper, oni su isto iskusna, nezgodna momčad. I koga god dobijemo, neće biti lako. Mi moramo biti potpuno spremni za te utakmice, taktički, organizacijski, fizički...

Na ždrijeb ovaj put nije otputovao Damir Vrbanović, već Zoran Mamić.

– Izvuče li Zoki nekog boljeg nego dosad Vrbanović, a ne nekog suparnika 3000 kilometara dalekog, možda Vrba više ni neće ići na ždrijebanje – dodao je Zdravko Mamić. Dinamo će danas doznati suparnika za drugo pretkolo Lige prvaka (u prvom je slobodan). Prve utakmice plavi igraju 13. i 14. srpnja, a uzvrati su 20. i 21. srpnja. Ždrijeb za treće pretkolo već je 16. srpnja. Plavi su nositelji u drugom i trećem pretkolu. (rj)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije