zasmetale mu izjave

Zbog premijerkinih izjava Tadić danas ne dolazi u Dubrovnik

\'01.04.2011., Smederevo, Srbija - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se s predsjednikom Republike Srbije Borisom Tadicem i predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pa
HaloPix/PIXSELL
27.08.2011.
u 10:25

Tadić je Josipoviću rekao da se ne može dozvoliti veličanje ratnih zločinaca, bez obzira na cilj.

BEOGRAD - Da premijerka Hrvatske Jadranka Kosor nije pozdravila haaške osuđenike Antu Gotovinu i Mladena Markača i da strastveno govorila o prijateljstvu Zagreba i Prištine, predsjednik Srbije Boris Tadić danas bi u Dubrovniku slušao Beogradsku filharmoniju, piše beogradski Blic.

Tadić je zbog tih izjava odbio poziv hrvatskog predsjednika Ive Josipovića da nazoči ovom događaju.

- Tadić je u razgovoru s Josipovićem rekao kako ne može doći u Hrvatsku nakon svega što je izjavila Jadranka Kosor. Rekao mu je da se ne može dozvoliti veličanje ratnih zločinaca, bez obzira na cilj, kao i da njene izjave u Prištini ne mogu doprinijeti dobrim odnosima Zagreba i Beograda - navodi izvor Blica dodajući da je Tadić u tom razgovoru podsjetio kako "Srbija nije učinila ništa što bi poljuljalo dobre odnose sa Zagrebom".

- Trudili smo se biti fer, a to nam nije tako vraćeno - rekao je predsjednik Srbije, kako navodi izvor Blica, kolegi iz Hrvatske u telefonskom razgovoru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

VO
virko_om
16:44 27.08.2011.

evo ja plačem , daleko ti kuća Tadiću

WM
west Mo*
17:07 27.08.2011.

velike štete, ne trebaš nam ti niti one krvopije iz trebinja što su krvnički rušili DUBROVNIK s osmijehom na licu i što sada dolaze u LIJEPU NAŠU i kažu\"tko nas zavadi\"!! Kosoricu ne podržavam ali mu je prvi put od kada znam dobro odgovorila (i njemu i onom četalju jeremiću) nije više beograd neki faktor da se moraju tamo polagati računi i tražiti dozvole da se nešto izjavi. ali sve to \"smrdi\" na Jadrankin predizborni trik, sada joj jedan od onih koji su sa smješkom rušili, ubijali i mrcvarili HRVATSKU-pupovac izgleda više ne treba, on je, barem što se J,K tiče-odradio svoje!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?