Skrivene kamere

Zatvorenica Timošenko optužuje: Snimaju me dok se tuširam

Julia Timošenko (1)
Reuters/PIXSELL
20.10.2012.
u 10:02

Izrazila je sumnju kako su skrivene kamere postavljene u njezinoj bolničkoj sobi i u prostoriji u kojoj se skida prije liječničkog pregleda, ali i na tuš-kabini pa čak i u zahodu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko koja služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu optužila je predsjednika Viktora Janukoviča da je naložio da ju se snima čak i u zahodu bolnice u kojoj se liječi, javlja HTV.

- Tražim da me vrate u zatvor, piše čelnica u otvorenom pismu predsjedniku Janukoviču kojeg optužuje da je naložio njezino nadziranje. Odustajem od ovog tobožnjeg liječenja, najavila je Timošenko koja je u bolnici od svibnja zbog hernije diska.

Izrazila je sumnju kako su skrivene kamere postavljene u njezinoj bolničkoj sobi i u prostoriji u kojoj se skida prije liječničkog pregleda, ali i na tuš-kabini pa čak i u zahodu. Te snimke dobivate svakodnevno, napisala je predsjedniku države.

Izjava Timošenko dolazi nakon što je na internetu objavljena videosnimka na kojoj se vidi žena slična njoj kako hoda uz pomoć hodalice i radi vježbe za jačanje mišića. Timošenko je potvrdila vjerodostojnost snimke.

Zatvorska uprava se u priopćenju ograničila na izjavu da ćelije nadzire u stvarnom vremenu u skladu sa zakonom, ali da ne pravi snimke. U tijeku je istraga kojom će se utvrditi podrijetlo videa objavljenog na internetu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije