Čapljina

Zahuktali Čapljinci idu po puni plijen i u Gračanicu

Rukomet
06.12.2012.
u 09:50

Ovo će biti zasigurno pravi praznik rukometa u Gračanici jer i domaćini traže pobjedu

S tri uzastopne pobjede (Leotar, Kakanj i Prijedor) rukometaši Čapljine s dosta optimizma ulaze u završnicu prvog dijela prvenstva rukometne lige Bosne i Hercegovine.

Navikli na pobjede

Još se prepričavaju detalji zadnje prvenstvene utakmice u kojoj su Čapljinci nadigrali ekipu Prijedora i tako je gurnuli još niže k dnu prvenstvene ljestvice. Domaća publika u Čapljini već je dobrano naviknula na jako dobru igru svojih ljubimaca i na kraju sigurnu pobjedu i dodatni proboj k vrhu prvenstvene ljestvice. A tom pobjedom nad Prijedorom Čapljinci su izbili na četvrtu poziciju(19 bodova) koju dijele s ekipom Gračanice. I upravo se u sljedećem, 11. prvenstvenom kolu u Gračanici i sastaju ove dvije odlične ekipe pa će to biti i derbi tog kola, a možda i prvog dijela prvenstva. Ako bi i na gostovanju u Gračanici uknjižili sva tri boda ili pak izvukli i remi, rukometaši Čapljine bi ostali u borbi za naslov jesenskog prvaka rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Praznik rukometa

Stoga će to zasigurno biti pravi praznik rukometa u Gračanici jer i domaći rukometaši traže pobjedu s kojom bi se uključili u borbu za sami vrh prvenstvene ljestvice.

- Protiv Prijedora smo pokazali zrelost i kako se može ostati pribran u igri te ne dopustiti protivniku da se primakne ili ugrozi našu prednost.

Jest da smo bili favoriti protiv momčadi Prijedora, ali se vrlo dobro zna da su najteže one utakmice koje unaprijed planirate da su dobivene i tada često zna doći do opuštanja u igri i gubitka vrijednih, već upisanih bodova. Pred nama je taj iznimno težak ispit u Gračanici, gdje ćemo nastojati pružiti našu najbolju igru pa neka bolji i pobjedi u tome meču. Naravno da će momčadi Gračanice prednost biti domaći teren i njihova glasna publika, ali smo i mi više puta do sada pokazali kako se znamo uspješno nositi s brojnim pritiscima. Ako ponovimo onu igru kao protiv Kaknja na gostovanju, onda imamo razloga za optimizam uoči gostovanja u Gračanici, gdje ipak na parketu trebamo pokazati što znamo i što u ovom trenutku i možemo učiniti. I ovo je do sada za nas jako dobar rezultat i vjerujem da nam mnogi nisu prognozirali da ćemo biti među prve četiri ekipe rukometne Premijer lige BiH - ističe Dragan Suton ,trener HRK Čapljina, koja uz prvenstveno natjecanje uspješno korača i kroz Kup Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije