SEHA LIGA

Zagreb CO protutnjao kroz Banju Luku i Borcu održao sat rukometa

Rukomet
16.10.2012.
u 10:54

Momčad trenera Slavka Goluže je držala lekciju mladićima trenera Zorana Trninića i na kraju slavila 35:26.

Zagreb Croatia Osiguranje je “protutnjao” kroz Borik. Momčad trenera Slavka Goluže je držala lekciju mladićima trenera Zorana Trninića i na kraju slavila 35:26. Pri rezultatu 3:4 su napravili seriju 6:0 i stekli veliku prednost koju nisu ispuštali do kraja utakmice. Trener Goluža čestim izmjenama je držao visok ritam, a Borac je zaprijetio samo u 47. minuti kad je prišao na 22:27. Dvije dobre akcije gostiju je završio pivot Brozović koji je tako i definitivno prelomio meč.

- Čestitke rukometašima Zagreba, oni su daleko ispred nas. Sudjelovanje u Ligi prvaka, kvalitetniji igrački kadar sve to je na kraju donijelo ovakav rezultat. Zaista ne želim da tražim alibi, ali Mandić je bio ozlijeđen, a tijekom meča smo ostali bez Obradovića (ozljeda skočnog zgloba) i Mikića (prepone) - rekao je trener Zoran Trninić.

Trener Zagreba Slavko Goluža je ponovno bio u Boriku nakon 24 godine

- Hvala publici na prijemu. Tražio sam od momaka da igraju punim intenzitetom. Često sam mijenjao postave dajući svima šansu da se dokažu. Imamo mlad tim koji ima potencijal i koji mora naučiti da igra pod pritiskom. Iako sam većim dijelom utakmice zadovoljan, bio je i pad kad je Borac napravio mini seriju nošen publikom. Za moje igrače svaki meč mora biti dokazivanje, i ne samo utakmica, već i svaki trening - istakao je Goluža. U domaćem timu Trivundža i Građan su dali po sedam golova, dok je kod Zagreba CO Mandalinić postigao šest, a Brozović pet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije