MELODIJE MOSTARA

Za Zlatno sunce Mostara bore se izvođači iz BiH, RH, dijaspore

melodije
Stojan Lasić
27.04.2011.
u 11:35

Ulaznice za finalnu večer po cijeni od 10 KM za tribinu i 15 KM za parter mogu se nabaviti u Gradskoj kavani, cafeu Katra, tržnom centru Rondo te u uredu Melodija

Nakon dugih priprema, sve je konačno spremno za 17. izdanje festivala zabavne glazbe Melodije Mostara, koji će se 6. i 7. svibnja održati u sportskoj dvorani Bijeli brijeg.

Izravan prijenos

Na finalnoj večeri u petak, 6. svibnja, uz izravni TV prijenos na BHT1, 24 skladbe natjecat će se za Zlatno sunce Mostara, festivalski Grand prix, i druge festivalske nagrade, a osim izvođača iz BiH, na mostarski festival stiže sedmero izvođača iz Hrvatske, petero iz Njemačke i jedan iz Austrije – kaže Dragan Džidić Džida, ravnatelj festivala Melodije Mostara 2011. Ovih dana na tržište nosača zvuka stiže i CD s pjesmama ovogodišnjih Melodija Mostara, a nakon festivala u prodaji će se naći i DVD s televizijskom snimkom finalne večeri.

Za 17. izdanje mostarke zabavno-glazbene smotre vlada veliko zanimanje. - Ulaznice za finalnu večer po cijeni od 10 KM za tribinu te po 15 KM za parter mogu se nabaviti u Gradskoj kavani, cafeu Katra, u prodajnom centru Rondo te u uredu Melodija Mostara na Teniskom centru. Također se na tim mjestima mogu nabaviti i ulaznice po popularnoj cijeni od pet KM za dječji festival Male Melodije, koji će se održati u subotu, 7. svibnja. Sve informacije o ulaznicama mogu se dobiti na telefon 036/342-092, dodaje Džidić. Znakovito je da za nastup na Melodijama Mostara posebno zanimanje pokazuju izvođači iz Hrvatske i dijaspore.

Zanimljivi izvođači

Emina Arapović želi se na najbolji način predstaviti bh. publici, Siniša Vuco, autor evergreena „Stari se“, s kojim su na Melodijama Mostara trijumfirali Thompson i Tiho Orlić, hoće se u duetu s Tazom Soldom predstaviti i kao izvođač, a reper Berny nastoji ponoviti lanjski uspjeh – prva nagrada publike. Splićanin Toni Tešija radi na svom albumu s Tihom Orlićem, a puno očekuje od mostarskog festivala.- Broj izvođača iz dijaspore sve je veći. No, Melodije Mostara nastoje dati priliku i mladima iz BiH. Tako će na finalnoj večeri nastupiti i troje izvođača showa Zvijezda možeš biti ti TV Hayat.

To su Ana Damjanović iz Zenice, Livnjak Marko Babić i Adnan Jerlagić iz Mostara. Veseli me nastup 17-godišnje Mostarke Marije Žepić, kao i ponovni nastup Ivana Šuška i grupe Titanic iz Širokog. Festivalski bal bit će upriličen u Golden Clubu u prodajnom centru Rondo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?