Prometna nesreća

Z. Crnkić kritično, liječnici se i dalje bore za njegov život

crnkic
VL FOTO
15.02.2011.
u 09:05

Zbog teških ozljeda po tijelu i glavi liječnici još uvijek nisu u mogućnosti izvesti operativni zahvat

Zdravstveno stanje federalnog ministra za pitanja branitelja i invalida rata Zahida Crnkića nakon subotnje prometne nesreće kod Travnika i dalje je kritično.

Žurna operacija

Na Klinici za ortopediju i traumatologiju u Sarajevu liječnici čine sve kako bi se ministrovo stanje stabiliziralo radi što žurnijeg podvrgnuća operativnom zahvatu. Glasnogovornica KCU-a u Sarajevu Biljana Jandrić kaže da je nakon detaljne dijagnostike utvrđeno da ministar Crnkić ima dvostruki prijelom kralježnog stupa, višestruki prijelom potkoljenice i skočnog zgloba, ozljede vratne kralježnice, kontuzijske ozlijede lijevog kuka i karlice te ozljede glave i prsnog koša. Ima obostrani izljev u prsnom košu zbog čega je potrebno stabilizirati njegovo stanje kako bi mogao biti podvrgnut operativnom zahvatu. U teškoj prometnoj nesreći, koja se u subotu oko 23.45 dogodila u Turbetu kod Travnika, uz ministra Zahida Crnkića ozlijeđeni su njegov vozač Nijaz Mešić i suputnici Irfan Dervić i Hamid Džananović.

Udarili u terenac

Do teške prometne nesreće došlo je u trenutku kada je službeni automobil kojim je upravljao nastradali Nijaz Mešić na raskrižju oduzeo prednost terencu marke nissan, koji se kretao iz smjera Viteza prema Travniku. Spomenimo da su se teško ozlijeđeni Zahid Crnkić, njegov vozač Nijaz Mešić i suputnik Hamid Džananović vraćali s rukometne utakmice između Borca i Sloge koja se odigravala u Banjoj Luci. Ministar Crnkić honorarno radi kao rukometni delegat, a u subotu je pravio društvo Hamidu Džananoviću, koji je bio službeni rukometni delegat na utakmici između Borca i Slobode. Na mjesto nesreće odmah je izašla policijska ophodnja i dežurni tužitelj, koji su napravili očevid. Službeni automobil u kojem se sa suputnicima vozio ministar Zahid Crnkić, prevezen je do Policijske uprave Travnik i, sudeći po stupnju oštećenja, radilo se o silovitom sudaru pri oduzimanju prednosti vozilu koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?