Međugorje

Više od šest tisuća ljudi čekalo je poruku mira

ukazanje
Marijan Sivirić
03.04.2012.
u 09:41

Na ukazanju je bilo najviše, Talijana i Hrvata. Osim njih, veće hodočasničke skupine bile su i iz Austrije, Njemačke, SAD-a

Gospa Kraljica mira ukazala se vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo, prema njenim tvrdnjama, u ponedjeljak, 2. travnja, u 8,32 sati. Ukazanje je trajalo do 8,38 sati, a dogodilo se kod Plavoga križa na Podbrdu u Bijakovićima u župi međugorskoj. Više od šest tisuća hodočasnika bilo je nazočno na ovom ukazanju. Cijeli prostor oko Plavoga križa bio je ispunjen hodočasnicima. Na ukazanju je bilo najviše Talijana i Hrvata. Osim njih, veće hodočasničke skupine bile su i iz Austrije, Njemačke, SAD-a, Španjolske, Engleske, Irske, Vijetnama, Ukrajine…, i iz drugih zemalja iz kojih se hodočasnici trenutačno nalaze u Međugorju.

Molitva krunice

Sat vremena prije Mirjaninog dolaska prostor okoPlavog križa bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Do Gospina ukazanja, prije Mirjanina dolaska, nazočni su molili krunicu i pjevali Gospine pjesme. Kad se Gospa ukazala, molitva je utihnula. U tom trenutku izraz Mirjanina lica bio je blažen, a neobičnu tišinu remetilo je samo škljocanje fotoaparata. Hodočasnici su se sve više tiskali kako bi vidjeli kako Mirjana razgovara s Gospom Kraljicom mira. Tijekom ukazanja vidjelici Mirjani Gospa je dala svoju novu poruku, koju je vidjelica osobno upisala u bilježnicu. Poruka je potom pročitana na svim jezicima nazočnih hodočasnika. Gospina poruka od 2. travnja 2012. glasi “Draga djeco, kao Kraljica Mira, želim vama, svojoj djeci, dati mir, pravi mir koji dolazi po srcu moga Božanskog Sina. Kao Majka, molim da u vašim srcima zavlada mudrost, poniznost i dobrota, da zavlada mir, da zavlada moj Sin. Kada moj Sin bude vladar u vašim srcima, moći ćete pomoći drugima da Ga upoznaju. Kada Nebeski mir ovlada vama, prepoznat će ga oni koji ga traže na pogrešnim mjestima i time čine bol mom majčinskom srcu. Djeco moja, velika će biti moja radost kada vidim da prihvaćate moje riječi i da me želite slijediti. Ne bojte se, niste sami. Dajte mi svoje ruke i ja ću vas voditi. Ne zaboravite svoje pastire. Molite da uvijek budu u mislima s mojim Sinom koji ih je pozvao da Ga svjedoče. Hvala vam”.

Blagoslov nazočnima

Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete koje smo bili donijeli za blagoslov .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?