U Londonu

Zvizdić na Investicijskoj konferenciji o Zapadnom Balkanu

Denis Zvizdic
19.02.2016.
u 14:48

Predsjedavatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić sudjelovat će na Investicijskoj konferenciji o Zapadnom Balkanu u Londonu koju u ponedjeljak, 22. veljače 2016. godine, organizira Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) radi daljnjeg poticanja suradnje i ekonomskog razvoja ove regije.  

Konferencija će okupiti premijere zemalja Zapadnog Balkana kako bi s najviše trazine bile predstavljene investicijske i poslovne mogućnosti regije u kontekstu privlačenja izravnih stranih investicija i suradnje na prekograničnim projektima. U radu konferencije, uz predsjedavatelja Zvizdića, sudjelovat će predsjednici vlada: Crne Gore, Republike Hrvatske, Republike Srbije, Republike Albanije, Kosova i Republike Makedonije.

Na marginama Investicijske konferencije u ponedjeljak je planiran bilateralni susret predsjedavatelja Zvizdića s predsjednikom EBRD-a Sumaom Chakrabarti. Zvizdić će u večernjim satima prisustvovati prijmu kod britanskog ministra obrane Michaela Fallon.

Drugog dana boravka u Londonu, Zvizdić će se sastati s članicom Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske  i predsjednicom Svepartijske grupe u BiH Karen Lumley, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije