Federalni stožer

Kafići se mogu otvoriti, županijama preporučeno da vrtići počnu s radom

12.05.2020.
u 17:52

Federalni stožer civilne zaštite donio je danas naredbu da u Federaciji BiH počnu raditi ugostiteljski objekti. Također, donesena je i naredba o početku rada javnog prijevoza.

Prema naredbi, pokretanje gradskog prometa ponovno se planira od 15. svibnja, a Federalni stožer je donio i odluku da se dozvoljava ponovno uspostavljanje javnog prijevoza putnika počevši s tim datumom, piše Klix.ba. 

Federalni stožer je također donio naredbu kojom se već od danas dozvoljava pružanje usluga ugostiteljskim objektima svih kategorija i hotelima na otvorenom prostoru (bašte i terase), uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

U ugostiteljskim objektima, kako je dolučeno, zabranjuje se uporaa i konzumiranje nargila (šiša). Ugostiteljski objekti u FBiH zatvoreni su od 18. ožujka zbog pandemije koronavirusa.

Stožer FBiH je obvezao županijske stožere civilne zaštite da razmotre mogućnost rada obrazovnih ustanova, vrtića i autoškola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije