Vlada FBiH

Zračnim lukama se stvaraju uvjeti za kargo promet

zračna luka mostar
20.10.2015.
u 13:59

Vlada Federacije BiH danas je na 15. hitnoj, telefonski održanoj, sjednici primila na znanje Informaciju J.P. Međunarodni aerodrom Tuzla d.o.o. Živinice, o uvjetima za obavljanje poslova koji se odnose na sklapanje ugovora u cilju razvoja avio prometa u kargo prometu. 

Resorna federalna ministarstva su zadužena da, u postupcima po zahtjevima J.P. Međunarodni aerodrom Tuzla d.o.o. Živinice i J.P. Međunarodna zračna luka Mostar d.o.o. Mostar, osiguraju hitno postupanje po zahtjevima za izdavanje potrebnih suglasnosti za obavljanje poslova koji se odnose na stvaranje uvjeta za razvoj avio poslovanje u kargo prometu. 

Federalnom ministarstvu prostornog uređenja je naloženo da, po zahtjevu J.P. Međunarodni aerodrom Tuzla d.o.o. Živinice, u najkraćem roku dadne suglasnost Ministarstvu prostornog uređenja i zaštite okoliša Tuzlanske županije, da izda uporabnu dozvolu za privremeni objekt rashladnih komora montažno-demontažnog tipa, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?