Mostar

Zračna luka i dalje u IPA fondovima

22.12.2016.
u 09:00

U Mostaru je jučer održana prezentacija projekta koji je implementiran u Zračnoj luci Mostar, a financiran novcem iz IPA fonda. Projekt je implementiran u suradnji s partnerima iz Italije, a zahvaljujući ovim sredstvima, Zračna luka Mostar proširila je svoj terminal, instalirala rampe kako bi bio omogućen pristup invalidima, a kupljeno je i vozilo hitne pomoći. Sve je urađeno s ciljem da se prošire kapaciteti za iduću godinu kada bi trebali biti otvoreni novi zračni koridori prema europskim metropolama. Kako nam je jučer rekao jedan od vodećih ljudi Zračne luke Mostar Marko Đuzel, projekt je urađen prema svim postavljenim parametrima i očekivanjima, a može se očekivati nastavak suradnje.

Uspješna realizacija

- Svi koji su jučer bili s nama i koji su se uvjerili u sve ono što smo radili ovdje posljednjih mjeseci, bili su zadovoljni prezentiranim i možemo očekivati kako ćemo i u godinama koje su pred nama realizirati IPA projekte. Stvorili smo preduvjete za razvoj Zračne luke Mostar i očekujemo kako će iduća godina biti bolja nego prijašnje - rekao nam je Đuzel nakon jučerašnje prezentacije...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije