HITNA INTERVENCIJA

Žena došla do šokantnog otkrića nakon što joj je med počeo curiti niz zidove

14.07.2017.
u 09:13

Mickey je pčele 'usisao' posebnim aparatom te smatra da su tamo bile oko dvije godine.

Kada netko kaže da mu 'teku med i mlijeko' onda se podrazumijeva da mu ide odlično u životu. No, priča Cherisse Mulzac ne spada pod ovu izreku, no njoj samo teče med i to po zidovima stana.

Ona je već godinu dana ranije počela primjećivati pčele u svojem stanu, no nije previše pridodavala tome pažnju. Da su stvari čudne shvatila je kada je na zidu vidjela neobičnu, ljepljivu tvar koja je kapala po zidovima. Shvatila je da se radi o medu te je pozvala pčelara i ostala u šoku kada je vidjela o čemu se radi.  Nakon što je Mickey Hegedus (52) napravio rupu na njenom stropu ponašao je čak 35 tisuća pčela koje su napravile između 60 i 70 kilograma meda, javlja Metro. Mickey je pčele 'usisao' posebnim aparatom te smatra da su tamo bile oko dvije godine. - Bio je to veliki šok. Nisam vidio nešto tako veliko već dugo vremena i nikada ih nisam izvadio bez toliko meda - kazao je Mickey kojem je trebalo šest sati da sredi situaciju.  On je pčele prebacio u svoj dom u Brooklynu gdje ih drži u košnicama u svojem vrtu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije