SELFIE GENERACIJA

ZDRAVKO ČOLIĆ OBITELJ SKRIVA KAO ZMIJA NOGE, ALI NJEGOVA KĆI UNA IPAK VOLI SVJETLA REFLEKTORA: FOTKE NA INSTAGRAMU SAMO SE NIŽU...

29.04.2021.
u 09:22

Ove godine legendarni pjevač i njegova supruga obilježavaju 20 godina braka. Iste godine kada su se vjenčali rodila im se prva kći Una, a pet godina kasnije i Lara. Iako su ih roditelji štitili od javnosti, starija kći uživa u medijskoj pažnji.

Jedan od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Zdravko Čolić godinama je u intervjuima šturo odgovarao na privatna pitanja, tajanstveno je čuvao suprugu Aleksandru koja ne voli medije u kojima njihovih zajedničkih fotografija ima tek dvije ili tri. Upoznali su se u Brelima 1989. godine, a vjenčali 2001. Iako ove godine obilježavaju 20 godina braka, rijetko ih se može vidjeti zajedno jer umjesto evenata i javnih događanja radije biraju intimu obiteljskog doma. Iako je udana za glazbenu zvijezdu, pune dvorane i medijska pompa nikada nisu zanimali Aleksandru, a umjesto praćenja supruga na turnejama radije je izabrala ostati doma s kćerima. Čini se da je i Čola, kako ga fanovi zovu, sklon takvoj podjeli poslova u obitelji.

 

"Ne razumijem se baš u kućanske poslove. Sandra ne radi, to je njezin izbor, pa je normalno da se više brine o djeci i kući. Ja joj nisam neki teret. Imam neke svoje navike, ali oko mene ne treba puno obigravati. Mislim da muškarac treba zarađivati, a ženi prepustiti odgovornost za kuću, jer žene to bolje rade. I moja majka je bila ta koja je vodila kuću, tata je radio u policiji, a ona je svu svoju energiju posvetila odgoju djece", rekao nam je svojedobno u intervjuu za Gloriju.

Tijekom dva desetljeća braka dobili su dvije kćeri, Unu i Laru, koje je slavni pjevač također godinama uspijevao držati podalje svjetla reflektora a jednom je prilikom i izjavio da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti. To mu je uspijevalo sve dok njegova starija kći nije postala punoljetna.

Naime, čini se kako se stavovi oca i kćeri dobrano razilaze. 19-godišnja Una voli svjetla reflektora, a najbolji dokaz za to su njezine fotografije na Instagramu gdje je prati gotovo 30 000 sljedbenika, a prate je i portali diljem regije.  Ondje objavljuje isključivo svoje fotografije s ljetovanja, zimovanja, šetnji gradom...  I sam Čolić izjavio je kako su stvari prešle na novu razinu, s kojom se do sada nije toliko susretao.

"Ponosan sam na svoje kćeri, kao i svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar'', kazao je Čolić nedavno.

Posljednju u nizu fotografija njegova je Una objavila iz toaleta beogradskog restorana Mokum.

„Što znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografiraju, ali da se mi namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija kći kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novinama, kaže da njoj to nije važno. Ali danas kada neko nešto lajka, e onda im je drago", otkrio je Čolić Unine strasti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?