Victor Gaetan

Zbog pogrešnih pristupa SAD-a, u BiH se pojavio radikalni islam, Hrvati su se počeli iseljavati, a Srbi okretati Rusiji

13.07.2017.
u 12:00

 Američki politički mjesečnik “The American Spectator” objavio je ovoga tjedna posebno izvješće nazvano “Obama’s Ninth Year in Office in Bosnia and Herzegovina” (Obamina deveta godina mandata u BiH) u kojem američke čitatelje detaljno upoznaje s kaotičnom društvenom i političkom situacijom u BiH. Autor teksta je poznati novinar Spectatora, Foreign Affairsa i Washington Examinera Victor Gaetan. On u svom izvješću za američki mjesečnik poznat po konzervativnim stavovima objašnjava kako se u BiH ne osjeti dolazak nove administracije u Bijelu kuću s obzirom na to da su kadrovi i politike koje oni provode u BiH i dalje ostavština Obamine ere.

Slali milijune, ne zna se gdje...

To izvješće najavljeno je kao prvo u serijalu tekstova o utjecajima zaklade Soros na američku vanjsku politiku prema zemljama Balkana nazvanom “Soros in the Balkans Under the American Flag” (Soros na Balkanu pod američkom zastavom)...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?