Povodom 25. obljetnice Daytonskog sporazuma

Zastupnici Europskog parlamenta s predstavnicima parlamenata država zapadnog Balkana

02.12.2020.
u 09:41

Zastupnica u Europskom parlamentu i potpredsjednica Odbora za vanjske poslove, Željana Zovko sudjelovat će danas od 13:45 sati na međuparlamentarnoj sjednici Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta na temu “Zapadni Balkan: 25 godina nakon Daytonskog sporazuma”. 
 
Visoki predstavnik Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Josep Borrell će se prisutnima obratiti na početku sjednice snimljenom porukom, a zastupnici će zajedno s povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyijem, posebnim predstavnikom EU-a za dijalog Beograd - Priština Miroslavom Lajčakom, predsjednikom Međunarodne krizne skupine Robertom Malleyjem i predstavnicima parlamenata država zapadnog Balkana raspravljati o stanju tih država 25 godina nakon Daytonskog mirovnog sporazuma kao i o njihovom daljnjem gospodarskom razvoju i europskim integracijama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?