Marko Džoić

'Zaspao sam, tri dana sam pod temperaturom. Birači, oprostite mi!'

Denis Kapetanovic/PIXSELL
22.12.2019.
u 18:25

Alarm je zvonio više od sat vremena, a ja ga zbog bolesti nisam čuo. Kad sam se probudio i vidio koliko je sati doživio sam veliki stres - rekao je Džoić

Već sam tri dana pod temperaturom. Sinoć sam u krevet išao od sedam, a zaspao u 21 sat. Ne znam kako sam zaspao, inače mi se to nikad nije dogodilo, rekao je za 24sata.hr Marko Džoić (26), predsjednik biračkog odbora broj 12. u Osnovnoj školi Petra Bakule u Mostaru.

Zbog toga je nastao kaos jer su ljudi čekali ispred vrata pa je umjesto u 7.00 biralište otvoreno u 7.20.

- Cijeli jutro dobivam SMS-ove od poznanika koji me zafrkavaju, ali što je tu je. Svima se može ovo dogoditi. Baš se užasno osjećam zbog toga. Alarm je zvonio više od sat vremena, a ja ga zbog bolesti nisam čuo. Kad sam se probudio i vidio koliko je sati doživio sam veliki stres - rekao je Džoić.  

Na pitanje je li član neke stranke u BiH, odgovorio je da nije. 

- Nisam aktivan član nijedne stranke. Nakon završetka fakulteta zaposlio sam se u privatnoj tvrtki, a ubrzo ću se odseliti iz ove zemlje jer ne vidim budućnost u njoj - kazao je.  

Ujedno je bio bivši predsjednik studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru koji je hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića proglasio nepoželjnom osobu od strane Studentskog zbora. 

- On po meni jednostavno nije legitiman predstavnik Hrvata - kratko je poručio Marko kojeg su pitali kakvo je stanje na biralištu u Mostaru. 

- Velike su gužve od jutra, po mojoj procjeni sigurno je duplo više birača nego prošle izbore. Za sada sve ide u redu i nema nikakvih poteškoća - zaključio je Džoić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije