Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Zahvalnost vozačima i tvrtkama na doprinosu u izvanrednim okolnostima

23. ožujka 2020. u 10:18 0 komentara 57 prikaza

 „Dragi vozači kamiona, hvala Vam“ poruka je koja je objavljena na više putnih pravaca u Bosni i Hercegovini u znak zahvalnosti svim vozačima kamiona koji riskiraju svoje zdravlje, kako bi opskrba normalno funkcionirala, a zbog čega svi građani Bosne i Hercegovine imaju dovoljno hrane i lijekova, te se održava ekonomija.

Iz Vanjskotrgovinske komore BiH navode kako bez umanjenja ičijeg doprinosa, posebna zahvala se upućuje svim vozačima u međunarodnom transportu koji, i pored iznimno teških uvjeta, pokazuju svoju profesionalnost i poštuju instrukcije nadležnih institucija.

Vanjskotrgovinska komora BiH zahvaljuje i kompanijama koje su u izvanrednim okolnostima, posebno teškim za odvijanje poslovanja, uložili dodatne napore i sredstva i pokazali visok stupanj društvene odgovornosti kroz proizvodnju i distribuciju proizvoda neophodnih za građane Bosne i Hercegovine.

Solidarnost i korporativno odgovorni duh, ali i poseban angažman u okolnostima bez presedana, koje su sva poduzeća i pojedinci u Bosni i Hercegovini pokazali u ovoj kriznoj situaciji su vrijedni izuzetnog poštovanja.

Iz Vanjskotrgovinske komore BiH navode kako će i dalje nastaviti raditi na korespondenciji i koordinaciji aktivnosti, kako bi lanci opskrbe ostali prohodni i funkcionalni.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.