HN županija

Za sanaciju cesta 4 milijuna KM, radit će se dionice Ljubuški - Mostar, Čapljina - Gabela

01.06.2017.
u 10:00

Više od četiri milijuna konvertibilnih maraka Vlada Hercegovačko-neretvanske županije tijekom ove godine uložit će u sanaciju prometnica na području te županije.

Sanacija cesta

Prema dokumentu “Plan i program Uprave za ceste Ministarstva prometa i veza HNŽ-a za 2017. godinu”, radovi su planirani na većini cestovnih pravaca u svim općinama u toj županiji. Najznačajniji projekti koji se realiziraju u 2017. godini, a za koje je pojedinačno izdvojeno od 100.000 do 300.000 KM, su sanacija regionalne ceste R-418, dionica: skretanje za branu - Ripci, u dužini L=830 m, sanacija regionalne ceste R-425, dionica Tromeđa - granica Zapadnohercegovačke županije, sanacija regionalne ceste R-425, dionica Žitomislići - Čitluk te spojne ceste, sanacija regionalne ceste, dionica Čapljina - Struge - Gabela, sanacija regionalne ceste R-426 dionica Dračevo - Cerovica, sanacija regionalne ceste R-427, dionica Stolac - Brana, izrada tehničke dokumentacije na R-425, Žitomislići - Hamzići...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?