Prvi put u HNŽ-u

Za poticaje u poljoprivredi 750.000 KM, raspodjela novca u drugom dijelu godine

10.01.2017.
u 07:00

Poticaji u poljoprivredi u Hercegovačko-neretvanskoj županiji bili su nepoznata kategorija. Do ove godine! U 2017. godini Vlada HNŽ-a prvi put osigurala je sredstva za ovu namjenu, i to u iznosu od 750.000 maraka. Kako nam je rekao županijski ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Donko Jović, Vlada je uvažila zahtjeve ovoga ministarstva i sada se kreće s procedurama koje su potrebne kako bi poticaji došli do krajnjih korisnika.

Izrada programa

- Još uvijek čekamo da proračun za ovu godinu bude objavljen u službenim novinama, a nakon toga krećemo sa svojim dijelom posla. Postoje točno određene procedure koje moramo ispoštovati, moramo napraviti programe po kojima će poticaji biti dijeljeni. Puno je posla pred nama, rekao je jučer za Večernji list ministar Jović. Na pitanje koliko će vremena biti potrebno da se sve procedure provedu, naš sugovornik je rekao kako je riječ o višemjesečnom procesu te kako očekuje da veliki broj ljudi iz poljoprivrede bude zainteresiran za ovu raspodjelu novca. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije