Beograd

Vučić poručio Dodiku i Cvijanović da sve rade pravno i demokratski

AA
15.02.2020.
u 14:51

“Moja molba Dodiku i Željki Cvijanović je da imaju u vidu interese i cjelokupnog naroda i naše zemlje, a ja razumijem njihov strah i sve probleme s kojima se suočavaju”, kazao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je Srbiji najvažniji mir u cijeloj regiji, te da zemlja podržava suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, kao i Republike Srpske unutar BiH.

Vučić je održao press konferenciju nakon sastanka s predstavnicima Srba iz regije, uključujući člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednicu Republike Srpsle Željku Cvijanović.

“Moja molba Dodiku i Željki Cvijanović je da imaju u vidu interese i cjelokupnog naroda i naše zemlje, a ja razumijem njihov strah i sve probleme s kojima se suočavaju”, kazao je on u Predsjedništvu Srbije.

Naveo je i kako je Dodika zamolio da sve što rade, rade pravno, demokratski i kroz institucije, bez bilo kakve šire destabilizacije cijele regije, javlja BHRT. 

“Nastavit ćemo podržavati RS i naš narod u Crnoj Gori mnogo više nego što smo to ikada radili, ali ćemo se boriti da sačuvamo mir i stabilnost”, dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije