posjet Drvaru

Vučić krajem mjeseca dolazi u BiH otvoriti tvornicu koja će zaposliti 100 radnica

 Aleksandar Vučić
18.01.2020.
u 12:56

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak nakon sastanka sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom da će 29. siječnja doći u posjet Drvaru kako bi otvorio pogon tvornice Jumko koja će proizvoditi tkanine, konfekciju i trikotaže.

"Razgovarali smo o onome što smo obećali građanima Drvara. Ja ću 29. siječnja biti gost u Drvaru. Jumko će otvorii pogon u tom gradu i pomoći ćemo našem narodu u tom dijelu Republike Srpske. Sretan sam što ću otići tamo, sretan što ću obići i Mrkonjić Grad", rekao je Vučić, javila je Srna. 

On je istaknuo i da će u Drvaru biti otvorena poslovnica Komercijalne banke.

"Obećano smo ispunili i ti ljudi će imati nešto lakši život", rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je kazao kako je zahvalan zbog otvaranja tvornice u Drvaru, jer smatra da u Federaciji BiH živi srpski narod koji je siromašan.

"Zajednička je obveza i Dodikova, i moja, Željke Cvijanović, Radovana Viškovića, Zorana Tegeltije, Ane Brnabić, da uradimo sve i da našim ljudima pomognemo", rekao je Vučić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?