korisno

Vratite mekoću i miris ručnicima: U pranje dodajte samo dva prirodna sastojka

ručnici
shutterstock
17.02.2022.
u 08:44

Dvije stvari koje sigurno imate doma savršeno će očistiti ručnike.

Koriste se svakodnevno i trebaju redovito čišćenje, ali ručnici lako mogu izgubiti prvobitan sjaj i mekoću. Iako mnogima to ne smeta, postoje ljudi koji žele da su im ručnici savršeno mekani. Jedna majka na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala svoj odličan i jednostavan trik za čišćenje ručnika, tako da im se vrati mekoća.

Sve što trebate napraviti je ručnike staviti u perilicu rublja. Temperaturu namjestite oko 30 do 40 °C te dodajte pola šalice sode bikarbone umjesto deterdženta za pranje rublja te pola šalice bijelog octa umjesto omekšivača. Možete i dodati nekoliko kapi esencijalnog ulja za bolji miris.

Nemojte pretrpati perilicu, a nakon pranja, ručnike osušite u hladu. Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

Soda bikarbona pomaže u pojačavanju boje i mirisa ručnika, dok ocat pomaže kod čišćenja nakupljenih ostataka kemikalija i omekšavanje samih ručnika, kako objašnjava majka u svom videu.

Mnogi su bili oduševljeni njezinim jednostavnim trikom.

"Odlično! Napokon mekani ručnici bez kemikalija", komentirala je jedna korisnica. "Već dugo tražim neku učinkovitu metodu, jedva čekam probati ovu ", otkrila je druga.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije