sjednica

Vlada FBiH donijela niz kadrovskih rješenja

09.05.2019.
u 16:20

Vlada FBiH je za učešće u radu i odlučivanju na Skupštini JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar opunomoćila Jadranka Puljića, Envera Mujezinovića za Skupštinu gospodarskog društva Zraka d.d. Sarajevo, a Jakuba Mušinbegovića za Skupštinu gospodarskog društva Pretis d.d. Vogošća.

Danas su donesene odluke o raspisivanju javnog natječaja i utvrđivanju kriterija za izbor i nominovanje jednog člana Nadzornog odbora ArcelorMittala Zenica d.o.o. uime Federacije BiH.

Vlada je donijela Odluku o prestanku važenja odluke o raspisivanju javnog natječaja za izbor i nominiranje tri člana Nadzornog odbora JP Nacionalni park Una d.o.o. Bihać i donijela novu odluku o utvrđivanju kriterija za ovaj izbor i nominiranje. Vlada je, također, poništila prethodni i raspisala novi javni natječaj za izbor i nominiranje tri člana Nadzornog odbora JP Nacionalni park Una d.o.o.Bihać.

Za predstavnike Vlade FBiH u Zastupničkom timu BiH za vođenje pregovora s ciljem zaključivanja Sporazuma o uzajamnom priznavanju stručnih kvalifikacija doktora medicine, doktora dentalne stomatologije, arhitekata i inženjera građevine, nominirani su Alden Kajtaz i Marina Bera.

U danas formiranu Radnu grupu za izradu analize utjecaja na poslovanje sistemskih i korisničkih IT servisa i registara imenovani su Hasmir Selimović (predsjednik), Alma Sinanović, Veldin Polovina, Kenan Osmanagić, Boris Katalinić i Mirsad Kamber, priopćeno je iz Vlade FBiH. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije