Na sutrašnjoj sjednici

Vijeće ministara raspravljat će o slučaju ‘Agrokor’ i njegovu utjecaju na ekonomiju u BiH

03.05.2017.
u 08:00

Vijeće ministara BiH trebalo bi sutra razmatrati informacije o posljedicama krize Agrokora na ekonomiju u BiH, čiji je predlagač Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Na dnevnom redu sjednice je i zahtjev Zastupničkog doma PS BiH za dostavljanje informacije o posljedicama krize Agrokora na ekonomiju u BiH, najavljeno je iz Vijeća ministara BiH. Pred ministrima će se naći uputa o ministarskim konferencijama u sustavu koordinacije procesa europskih integracija te lista predsjedatelja i zamjenika predsjedatelja radnih skupina za europske integracije, čiji je predlagač Direkcija za europske integracije BiH. Bit će riječi i o nacrtu sporazuma o financiranju programa aktivnosti za BiH za prošlu godinu između EU, koji predstavlja Europska komisija, i BiH, koju predstavlja Direkcija za europske integracije Vijeća ministara BiH, s osnovama za njegovo zaključivanje. Pred ministrima će se naći informacija o realizaciji akcijskog plana FATF-a, međudržavnoga tijela čiji je cilj razvijati i unapređivati borbu protiv pranja novca i financiranja terorizma na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Vijeće ministara BiH raspravljat će o informaciji o izmjeni i dopuni godišnjeg plana obuke i vježbi pripadnika i jedinica Oružanih snaga BiH u inozemstvu za 2017. godinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije