najava

Vijeće ministara BiH danas o Nacrtu okvirnog proračuna institucija BiH

Vijeće ministara
28.07.2016.
u 08:12

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi na sjednici trebalo razmatrati Nacrt dokumenta okvirnog proračuna institucija BiH za razdoblje od 2017. do 2019. godine, kao i Prijedlog programa javnih investicija/razvojno-investicijski program institucija BiH za isto razdoblje. 

Ministri bi također trebali razmotriti više inicijativa čiji je cilj zaključivanje sporazuma s međunarodnim financijskim institucijama ili fondovima o financiranju projekata na Koridoru Vc - tunela Kvanj - Buna, tunela Zenica na poddionici Vranduk, poddionice Nemila - Vranduk na dionici Nemila - Donja Gračanica i druge faze projekta Svilaj - Odžak. 

Prijedlog odluke o postupku usklađivanja zakonodavstva BiH s pravnom stečevinom Europske unije, kao i analiza stanja na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u BiH za razdoblje 2013. - 2015. godina te pregled aktvnosti, organizacije i djelovanja poljoprivrednih savjetodavnih službi također su u najavljenom dnevnom redu.

Najavljeno je i razmatranje zahtjeva Kolegija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za dostavljanje mišljenja o Prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine, čiji je predlagač zastupnik Damir Arnaut.  

Među brojnim drugim temama su predloženi i dopuna Odluke o formiranju radne grupe za izmjene i dopune Pravilnika o čuvanju i uništavanju oduzete opojne droge, psihotropnih tvari, biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga i prekursora, odluka o uspostavi koordinacijskog tijela za borbu protiv terorizma u BiH te izmjena Odluke o imenovanju predsjedatelja i članova Odbora za ekonomiju u Vijeću ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije