NEMILE SCENE

VIDEO Treneri Gorice i Hajduka tukli se pred juniorima, incident trajao 12 minuta

07.05.2022.
u 16:54

Juniorsku utakmicu Gorice i Hajduka (1:0) obilježila je tučnjava trenera koju je započela klupa domaće momčadi. Trener Gorice Sven Raić došao je do klupe bijelih kako bi uzeo loptu koja je ostala u igri. Pomoćni trener Hajduka Ivica Roguljić bacio ju je prema njemu nakon čega je došlo do tučnjave. Prekid je trajao 12 minuta, a video incidenta pogledajte OVDJE.

Sudac Patrik Pavlešić iz Duge Rese je isključio domaćeg trenera Raića, trenera vratara bijelih Ivicu Roguljića, te Marijana Budimira, a ovo je napisao u zapisniku.

"U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave." O isključenju Budimira je napisao: "Dodijelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u predjelu glave glavnog trenera Svena Raića." Delegat Robert Balen ovako je opisao neželjene scene. "U svezi s incidentom i prekidom od 12 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60 minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S.R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja sa glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge momčadi smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je naposljetku uspjela osigurati nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obiju momčadi napustili su mirno teren za igru." Gorica je na kraju slavila s 1:0 što je prvi prvenstveni poraz juniora Hajduka ove sezone.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?