SVEČANOST U CHIETIJU

Večernji list i RETE 8 pokreću zajedničke projekte u BiH i Italiji

italija
Foto: VL FOTO
1/2
20.11.2013.
u 10:37

Suradnja dvije medijske kuće traje već duže vrijeme, a potpisani dokument je temelj za realizaciju jedne još dublje suradnje u oblasti komunikacija i informatike

U talijanskom gradu Chieti, tijekom Mitinga mediteranskih zemalja Memorandum o razumijevanju potpisali su glavni urednik Večernjeg lista u BiH Jozo Pavković i direktor televizije Rete 8 Giuseppe Caporale.

Dublja suradnja

Suradnja dvije medijske kuće traje već duže vrijeme, a potpisani dokument je temelj za realizaciju jedne još dublje suradnje u oblasti komunikacija i informatike, kao i zajedničkog sudjelovanja u međunarodnim projektima koji će biti procijenjeni važnima za obje strane i koji će doprinijeti razvoju i povećanju sustava informiranja. Potpisivanje memoranduma je upriličeno pred prepunom dvoranom u kojoj su bili brojni dužnosnici i uglednici iz desetak europskih zemalja. - Na temelju ovoga memoranduma otvaraju se brojne mogućnosti za obje medijske kuće. Urednici i novinari naših medija koji prepoznaju važnost ove suradnje imat će mogućnost kroz projekte pokazati svoj potencijal - rekao je glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković. Ovim aktom se ističe interes za stvaranje boljih uvjeta u zonama od obostranog interesa na način da mogu unaprijediti programe i projekte korisne za razvoj vlastitih sustava informiranja. - U vrlo brzom vremenskom razdoblju ovaj memorandum o razumijevanju bit će ratificiran u protokol o suradnji - stoji na kraju dokumenta koji su direktori spomenutih medija potpisali.

Novi iskoraci

Vrlo brzo se očekuju novi iskoraci u suradnji RETE 8 i Večernjeg lista, izdanje za Bosnu i Hercegovinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije