Tiskano izdanje, 28. 9. 2023.

Večernji list BiH donosi obilje sadržaja, prvi saznajte što smo pripremili za četvrtak

27.09.2023.
u 21:58

Tiskano izdanje Večernjeg lista BiH u četvrtak, 28. rujna 2023. godine, donosi obilje kvalitetnog, zanimljivog i raznovrsnog sadržaja.

Od naslova izdvajamo:

Osam godina nakon što je bivši pripadnik HVO-a podnio zahtjev Europskom sudu - Stradalnik HVO-a dobio Hrvatsku u Strasbourgu zbog invalidske mirovine Zildžić iz zatvora u zastupničke klupe, SDA i DF populistički o braniteljskim zakonima Predstavljen najnoviji iskorak u radu Klinike za neurokirurgiju - stigao Loop-X - SKB Mostar jedina bolnica u regiji koja primjenjuju robotički uređaj za neurokirurške zahvate na kralježnici Zavodi zdravstvenog osiguranja RS-a, FBiH i Brčkog traže smanjenje, ukidanje ili povrat PDV-a - PDV na lijekove najveći u okružju, čak više nego triput veći od zemalja u susjedstvu Reforme važne za europski put zemlje "žrtve" nacionalizma - Bošnjačka oporba najavljuje blokadu europskih reformi kroz državni Dom naroda Pozivi za ograničavanjem javne potrošnje u kontekstu borbe protiv inflacije - BiH troši više novca nego što ga ima, otići će u minus, MMF poziva na reforme Donosimo detalje iz izvješća Ujedinjenih naroda o procjeni globalne, višedimenzionalne krize na poljoprivredno-prehrambeni sektor u BiH - UN upozorio BiH: Sve više gladnih, poljoprivrednici prepušteni sami sebi, prijeti izumiranje zbog loših politika Tužiteljstvo ZHŽ-a uložilo žalbu zbog odbijanja prijedloga za određivanje pritvora - Sud u Ljubuškom tražio izuzeće u slučaju "Buntić", Sud u Širokom odbio. Červar i Goluža: Nikada nije bio takav... Posljednji ispraćaj i pokop fra Stipe Karajice u Jajcu - Fra Stipo je živio optimizam, bio je prijatelj svima, dobronamjeran, širok... Globalna gospodarska kriza u tekstilnoj industriji ugasila tvrtku iz Kiseljaka - Sedamdeset radnica Globus-konfekcije ostalo bez posla, dobit će otpremninu Donesen “Program javnih investicija Zapadnohercegovačke županije za razdoblje od 2024. do 2026. godine”. Kandidirano je ukupno osam infrastrukturnih projekata - U sljedeće tri godine za financiranje različitih projekata Vlada ZHŽ-a utrošit će gotovo 70 milijuna maraka Za poljoprivrednike u USŽ-u ovo je jedna od najtežih sezona - Sve je teže prehraniti obitelj baveći se poljoprivredom Bijeljinci rado kupuju napuštene kuće susjeda - Grad Bijeljina sufinancirat će kupnju seoskog gospodarstva do 20.000 KM u cilju smanjenja depopulacije Stjepan Dumančić, vlasnik OPG-a “Stipino”, bavi se proizvodnjom voća i povrća te turizmom, a sve spaja inovativnim ponudama za goste - Poplava mi je uništila nasad, tužio me i moćni Apple, ali ne odustajem od jabuka BiH bi u petak trebala dobiti novog izbornika, već trećeg u kvalifikacijama za Euro 2024. - Čelnici Nogometnog saveza BiH o angažmanu srbijanskog stručnjaka Save Miloševića glasat će na sjednici u petak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?