srijeda, 13. lipnja

Utemeljiteljska skupština Udruge bh. Hrvata Prsten

09.06.2018.
u 09:51

Utemeljiteljska skupština Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten u Bosni i Hercegovini održat će se u srijedu 13. lipnja 2018. godine u Vitezu u 13.30 sati. 

Utemeljiteljska skupština bit će održana u kongresnoj dvorani Hotela Central i otvorena za predstavnike medije, a nakon održavanja skupštine predstavnici Prstena iz Hrvatske i BiH bit će na raspolaganju za davanje izjava za medije povodom osnivanja sestrinske Udruge Prsten u Bosni i Hercegovini.

U 15.30 sati održat će se sastanak predstavnika udruge UBH Prsten i predsjednika hrvatskih političkih stranaka u BiH koje su članice Hrvatskog narodnog sabora (HNS) na temu općih izbora u BiH.

Sastanak predstavnika Udruge Prsten i predstavnika HNS-a bit će zatvorenog tipa – nakon sastanka (oko 17 sati) bit će organizirano davanje izjava prisutnim medijima s kojima će se podijeliti zaključci s održanog sastanka.

Oba događanja održat će se u Hotelu Central, Poslovna zona PC96, u gradu Vitezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?