Milorad Dodik

Ustavni sud je donio političku odluka na štetu RS, i dalje ćemo slaviti 9. siječanj

 Milorad Dodik
30.09.2016.
u 20:04

„Jasno je kao dan da je riječ o političkoj odluci na štetu RS. Ona je isforsirana, već odavno donesena i vođena iz kuhinje SDA i njezinih kadrova u Ustavnom sudu“, rekao je Dodik.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske izjavio je za Nezavisne da je i posljednja odluka koju je donio Ustavni sud BiH isforsirana politička odluka i da nema nikakve veze s Ustavom BiH. 

„Jasno je kao dan da je riječ o političkoj odluci na štetu RS. Ona je isforsirana, već odavno donesena i vođena iz kuhinje SDA i njezinih kadrova u Ustavnom sudu. RS će i dalje slaviti 9. siječanj jer je to povijesna činjenica, a one se ne mogu mijenjati“, rekao je Dodik. 

Ustavni sud BiH utvrdio je danas rješenjem da Narodna skupština Republike Srpske nije izvršila njegovu odluku od 26. studenog prošle godine kojom se zahtijeva usaglašavanje Zakona o praznicima Republike Srpske s Ustavom BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?