Dan Studentskog zbora:

Uručeno 35 Rektorovih nagrada najboljim studentima Sveučilišta

Foto: Stojan Lasić
1/8
04.12.2018.
u 15:04

Povodom obilježavanja Dana Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na Filozofskom fakultetu uručeno je 35 Rektorovih nagrada najboljim studentima te obznanjen novi saziv zbora. 

„Dobitnici Rektorovih nagrada su simboli ovog Sveučilišta i simbol ovog društva. Na tim mladim ljudima je da sutra afirmiraju ne samo Sveučilište u Mostaru nego afirmiraju društvenu zajednicu u koju će doći i organizacije i institucije u kojima će raditi. To još jedanput potvrđuje kvalitetu rada na ovom Sveučilištu, a s druge strane da imamo i ozbiljne studente koji mogu usvojiti najbolja znanja, znanja koja su danas konkurentna ne samo u Bosni i Hercegovini nego u europskom znanstvenom i obrazovnom prostoru i cijelom svijetu“, kazao je rektor Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Zoran Tomić, piše pogled.ba. 

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr.sc. Vesna Kazazić naglasila je kako Sveučilište postoji radi studenata te kako je ovaj saziv Studentskog zbora bio najbolji do sada. 

„Rektorova nagrada veliki je poticaj za sve dobitnike, ali i dokaz našim roditeljima da marljivo radimo i dajemo vlastiti doprinos Sveučilištu. Ovo je posebno priznanje za moj rad te za mene ima posebnu vrijednost“, istaknuo je Ivan Volić student prve godine diplomskog Studija hrvatskog jezika i novinarstva te dobitnik Rektorove nagrade za promicanje Sveučilišta u Mostaru. 

Marko Džoić oprostio se od funkcije predsjednika Studentskog zbora te zahvalio svim suradnicima i studentima na suradnji. 

Novi predsjednik 19. saziva Studentskog zbora je Marijan Tustonja student druge godine diplomskog Studija socijalnog rada. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?