Naslovnica Vijesti

UNOBiH istražuje slučaj masaže tijekom radnog vremena

20. ožujka 2017. u 18:15 0 komentara 500 prikaza
masaza

Nakon što se u javnosti pojavila fotografija na kojoj muškarac masira polunagu ženu, navodno nastala u sjedištu Uprave za neizravno oporezivanje BiH (UNOBiH) u Banjoj Luci i to za vrijeme radnog vremena, iz ove institucije su za Klix.ba potvrdili da je pokrenuta istraga.

"Uprava za neizravno oporezivanje već je poduzela aktivnosti na provjeri svih činjenica u vezi s ovim događajem, posebno u smislu okolnosti, mjesta i vremena nastanka predmetne fotografije, te će ovisno od utvrđenog stanja postupiti u skladu s propisima koji reguliraju ovu oblast. Više informacija ćemo imati tek po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja", rekao je Ratko Kovačević, glasnogovornik UNOBiH.

Kodeksom ponašanja u UNOBiH promoviraju se poštenje, profesionalnost, dostojanstvo, nepristrasnost i pažnja zbog čega će javnost zasigurno s pažnjom pratiti rezultate ove istrage.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.