Suradnja HP-a Mostar i Školske naklade

Umjesto gužvanja u knjižarama, udžbenici se mogu naručiti jednim klikom na kućnu adresu

01.09.2018.
u 17:00

U školama u Federaciji BiH u ponedjeljak počinje nastava, a samim time i brige roditelja oko nabave udžbenika. Određen broj škola je popis udžbenika koji će se koristiti u ovoj školskoj godini već dostavio roditeljima, dok će se dio učenika s tim popisom upoznati prvog dana nastave. Kako bi izbjegli gužve po knjižarama, čekanja i vožnju do udaljenih mjesta, roditelji knjige za svoje školarce ove godine mogu naručiti preko web-prodaje HP-a Mostar. Dovoljno je otići na stranicu www.epostshop.ba, izabrati potrebne udžbenike i jednim klikom ih naručiti na kućnu adresu.

Naime, HP Mostar u suradnji sa Školskom nakladom olakšava nabavu udžbenika, a sve kupnje u vrijednosti većoj od 100 konvertibilnih maraka bit će dostavljene besplatno.

- Primarni cilj u ostvarivanju ove suradnje odnosno partnerstva sa Školskom nakladom bio je olakšati roditeljima povratak djece u školu, odnosno olakšati kupnju školskih udžbenika kroz našu web-prodaju www.epostshop.ba - objašnjava direktor prodaje HP-a Mostar Josip Bulić. Dodaje kako je ova mogućnost od velikog značaja za sve roditelje, a posebice za one koji stanuju u udaljenim mjestima, gdje nemaju knjižare u blizini.

- Na ovaj način roditelji knjige mogu kupiti brže i jednostavnije jer se svi udžbenici Školske naklade nalaze na jednom mjestu, odnosno na našem web-shopu - ističe Bulić. Naglašava kako Školska naklada nema svoju web-prodaju, zbog čega su se i obratili HP-u Mostar za poslovnu suradnju. - Suradnju smo prihvatili kako bismo bili građanima dostupniji i na usluzi što se tiče kupnje udžbenika - zaključuje Bulić. Uz bržu i jednostavniju kupnju, pogodnost narudžbe udžbenika preko web-shopa HP-a Mostar je i dostava u roku od 24 sata na kućnu adresu s mogućnošću plaćanja pri isporuci. Web-shop također nudi korisnicima mogućnost kartičnog plaćanja. Kada je riječ o plaćanju poštarine, odnosno dostave, ona iznosi 5 konvertibilnih maraka za kupnju u vrijednosti do 100 konvertibilnih maraka, dok je za onu iznad 100 konvertibilnih maraka potpuno besplatna.

Iz HP-a Mostar naglasili su kako je ovo pilot-projekt te da namjeravaju proširiti suradnju sljedeće godine s ostalim izdavačima te proširenje na udžbenike i za srednju školu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije