JESTE LI LJUBOMORNI?

'Uhvatila sam muža i mlađu sestru kako na kauču u pet ujutro gledaju film'

Getty Images
09.05.2019.
u 13:34

Nakon što se probudila ujutro, 39- godišnjakinja zatekla je svog supruga i njenu sestru u dnevnoj sobi kako gledaju film na televiziji. To je smatrala neprimjerenim i burno je reagirala na nastalu situaciju.

Nesigurnost je jedan od najčešćih razloga zašto je netko u vezi s drugom osobom ljubomoran. Isto se dogodilo i jednoj 39-godišnjoj ženi koja je situaciju sa svojim suprugom i mlađom sestrom doživjela kao nešto što se nije trebalo dogoditi.  

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, pojasnila je kako ju je pogodila situacija kada su ona i suprug pozvali društvo kod sebe doma u subotu navečer. Nakon što se društvo razišlo, njena tri godine mlađa sestra, zamolila je da ostane prespavati na kauču u dnevnoj sobi. Supružnici su otišli u sobu na spavanje.  

Nakon što se probudila ujutro, 39- godišnjakinja zatekla je svog supruga i njenu sestru u dnevnoj sobi kako gledaju film na televiziji. To je smatrala neprimjerenim i burno je reagirala na nastalu situaciju. 

Upitala je stručnjakinju je li njena reakcija pretjerana s obzirom na situaciju, na što ju je Deidre upitala osjeća li se nesigurnom i ljubomornom na svoju sestru?

Ne vidi razloga zašto bi gledanje filma njene sestre i supruga bio ikakav problem, ako je riječ samo o tome.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?