Vlada HBŽ

Učitelji usmjeravaju učenike da razviju svoje potencijale

05.10.2022.
u 10:20

"Nerijetko zaboravljamo kako je škola najstarija, najpoznatija i najmasovnija odgojno-obrazovna institucija, a školstvo važan dio duhovne, kulturne i materijalne baštine svakog naroda", priopćila je Vlada Hercegbosanske županije u povodu Svjetskog dana učitelja. 

"Stalni pad broja učenika, egzistencijalna nesigurnost i stvaranje negativne slike u društvu teret su koji učitelji nose na svojim leđima, ali ih to ne ograničava i ne sputava da daju maksimum svojim učenicima koji će zahvaljujući njima postati inženjeri, liječnici, pravnici, svećenici, farmaceuti itd.", navodi se dalje.

"Zahvaljujem vam na vašem trudu, entuzijazmu i profesionalnoj odgovornosti kojima doprinosite promicanju učiteljske profesije i usmjeravate svoje učenike da razviju svoje potencijale te postanu vrijedni i korisni članovi društva. Sretan Dan učitelja", navodi Vlada Hercegbosanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije